A mers să vadă meciul cu Steaua, dar s-a ales cu dosar penal. Vezi ce au descoperit jandarmii!

jandarmiJandarmii care au asigurat ordinea şi liniştea publică la meciul de fotbal disputat de Ziua Naţională a României, pe Stadionul Municipal Botoşani, între echipele F.C.Botoşani şi Steaua Bucureşti, au depistat un spectator care avea asupra sa două fumigene şi o petardă.

Articolele pirotehnice, a căror deţinere este interzisă prin lege, au fost ridicate în vederea confiscării de la bărbatul în vârstă de 51 de ani asupra căruia au fost găsite.

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, conform prevederilor legii nr.126/1995 privind regimul materiilor explozive, faptă pedepsită de lege cu închisoare de la trei luni la un an sau cu amendă.

like facebookActele de sesizare întocmite de oamenii legii au fost înaintate, pentru soluţionarea cauzei, către Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J.Botoşani.

Atragem atenţia asupra pericolului pe care reprezintă folosirea acestor obiecte în incinta stadionului, unde numărul mare de spectatori şi aglomeraţia specifică acestor manifestări sportive amplifică efectul posibil vătămător al articolelor pirotehnice .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *