Preşedinte nou la Asociaţia Judeţeană de Fotbal

Bogdan ZamfirescuBogdan Zanfirescu a câştigat detaşat alegerile pentru funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF), fostul preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitraj (CJA) succedându-i astfel în funcţie lui Mihai Calistru care a deţinut fotoliul de preşedinte al AJF timp de 24 de ani.  Bogdan Zanfirescu a avut 27 de voturi, iar contracandidatul său din turul doi, Daniel Şchiopu, antrenor la CSŞ Botoşani, a avut 13 voturi. Două buletine de vot au fost anulate. La vicepreşedinţi, cele mai multe voturi le-au obţinut Gabriel Tănasă şi Ilie Andrici.

Sunt fericit, dar sunt conştient că este o muncă destul de dificilă. Vor fi multe lucruri de schimbat. Bucuria este reţinută pentru că trebuie să muncim şi să arătăm că putem schimba ceva. Eu nu am anunţat iniţial echipa mea pentru că nu am vrut să-i expun. La comisia de arbitri, preşedinte va fi Ciprian Iovu”, a declarat Bogdan Zanfirescu.

like facebookSurpriza a venit, însă, în momentul în care Zanfirescu a anunţat că din echipa sa va face parte şi Mihai Calistru, acesta urmând a fi secretarul executiv al AJF.

„Eu nu ştiu toate lucrurile care trebuie făcute într-o asociaţie judeţeană de fotbal. Domnul Calistru era singura persoană şi cea mai responsabilă care putea să mă ajute în momentul de faţă”, a spus noul preşedinte al AJF Botoşani care a adăugat că pentru comisia de disciplină nu s-a decis în privinţa preşedintelui.

Interesant este că în ultimii ani, funcţia de secretar executiv al AJF Botoşani a fost vacantă, nefiind ocupată de nimeni.

„De vreo şase ani, de când a plecat Ochişor, funcţia de secretar executiv nu a fost ocupată de nimeni. Secretarul executiv este al doilea om în AJF. Este o funcţie mai importantă decât cea de vicepreşedinte„, a spus unul dintre conducătorii de club din Liga a IV-a.

Sursa: Monitorul de Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *