FOTO Maşină cuprinsă de flăcări în mers. Flăcările au distrus o mare parte din autoturism

masina incendiu pompieri iarna botosani2Un autoturism, VW Passat, a fost cuprins de flăcări, marţi la amiază, în timp ce proprietarul încerca să încălzească motorul.

like facebookConstantin Belciug, de 56 de ani, a povestit că maşina era parcată pe strada Primării din municipiul Botoşani şi a pornit-o pentru a încălzi motorul, a început să meargă, iar când a dat în a treia treaptă căldura au izbucnit flăcările. A tras dreapta, a luat stingătorul, însă nu a reuşit să facă faţă şi a chemat pompierii.

O autospecială a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a deplsat la faţa locului şi a stins incendiul, însă pagubele sunt însemnate. Motorul a fost afectat de flăcări, iar bordul şi scaunele din faţă au fost distruse.

Proprietarul maşinii bănuieşte că totul s-ar fi produs de la un scurcircuit provocat de un şoarece pe care l-a văzut pe la motor. La faţa locului a ajuns şi o echipă de criminalişti.

masina incendiu pompieri iarna botosani6masina incendiu pompieri iarna botosani5masina incendiu pompieri iarna botosani4masina incendiu pompieri iarna botosani2masina incendiu pompieri iarna botosani1masina incendiu pompieri iarna botosanimasina incendiu pompieri iarna botosani3

One thought on “FOTO Maşină cuprinsă de flăcări în mers. Flăcările au distrus o mare parte din autoturism

  1. Ce minte nenea cu masina…” a tras dreapta pentru a stinge flacarile”…ideea este ca a facut si parcare cu spatele si nu parcare laterala. E un amarat de „pirat”care vroia sa se incalzeasca…si cel mai probabil a supradimensionat o siguranta pe la tablou…si a luat foc 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *