Oficialii FC Botoşani se împrumută din bancă pentru a plăti salariile jucătorilor

valeriu iftime fc botosaniOficialii clubului FC Botoşani au anunţat că se vor împrumuta din bancă pentru a putea plăti restanţele pe care le înregistrează la jucători, dar şi la bugetul statului.

like facebookValeriu Iftime a precizat că tatonează băncile de mai mult timp, însă nu a putut oferi drept garanţie veniturile din drepturile TV aşa că a fost nevoit să aducă garanţii personale.

El a recunoscut că jucătorii sunt neplătiţi de patru luni, însă au înţeles situaţia şi până la sfârşitul anului îşi vor primi banii.

 „Avem vreo trei-patru luni restanţe la jucători. Eu mizat că voi face un împrumut garantând cu acele drepturi tv, însă nu s-a putut şi am venit cu garanţii personale. Cu acest împrumut vom plăti jucătorii şi datoriile către stat. Împrumutăm în jur de 700.000 de euro. FC Botoşani este printre puţinele echipe care îşi echilibrează bugetului. Foarte multe cluburi din România au bugete dezechilibrate şi de aceea se închid. Este un spectacol public, este al oraşului. Eu dau cât pot, dau sute de mii de euro şi am băgat până acum milioane de euro”, a declarat Valeriu Iftime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *