Tânără de 18 ani, la volan fără permis. Circula în plină noapte pe străzile din Botoşani

politie noapteaO tânără de 18 ani s-a urcat la volan, deşi nu avea permis. Maşina i-a fost încredinţată de prietenul acesteia. În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 02.20, a fost oprit în trafic, pe strada Gării din municipiul Botoşani, un autoturism condus de o tânără de 18 ani, din comuna Vlădeni, judeţul Botoşani.

Verificarile efectuate de poliţişti au stabilit că tânăra nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, în autoturism se afla în calitate de pasager, R.G. de 22 ani din comuna Corni, judeţul Botoşani, despre care s-a stabilit că este proprietarul vehiculului şi că l-a încredinţat tinerei depistate la volan, pentru a-l conduce pe drumurile publice, deşi cunoştea faptul că aceasta nu poseda permis de conducere.

like facebookPoliţiştii au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi încredinţarea unui autovehicul in vederea conducerii pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *