Anchetă a procurorilor DNA la Centrul de Creaţie. Vezi ce urmăresc!

dna suceavaProcurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au mers, luni, la sediul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) din Botoşani. Lucrătorii anticorupţie au ridicat mai multe documente cu privire la organizarea de către CJCPCT a Târgului Agro Zoo din toamna anului 2013.

Directorul instituţiei, Aurel Melniciuc, dar şi alte persoane au fost audiate în acest dosar.

like facebookProcurorii DNA verifică modul de finanţare a manifestării organizată la Popăuţi şi Botoşani, după ce CJCPCT a plătit zeci de mii de euro pentru concertul lui Bregovic, dar şi pentru alte acţiuni de promovare a imaginii preşedintelui CJ.

„S-au ridicat documente privind organizarea unui târg expoziţional de la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale cât şi de la Consiliul Judeţean Botoşani. Au fost audiaţi mai mulţi martori, însă nu i s-a atribuit deocamdată nimănui calitatea de suspect, cercetările fiind în curs de desfăşurare”, a declarat Mihaela Mihai, prim procuror al Serviciului DNA Suceava.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a menţionat că documentele au fost ridicate în baza unei sesizări, însă la această dată nu ştie mai multe aspecte, el nefiind audiat de procurori.

Cât a costat Goran Bregovic şi ce pretenţii a avut artistul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *