Videoconferinţă cu şefii de deconcentrate pe probleme de iarnă

videoconferintaOamenii fără adăpost, alimentarea cu energie electrică, apă şi gaze naturale sunt principalele priorităţi ale acestei perioade. La finalul videoconferinţei organizate de premierul Victor Ponta, luni, cu reprezentanţii comitetelor judeţene pentru situaţii de urgenţă din ţară, prefectul Costică Macaleţi a atenţionat conducerile Direcţiei de Sănătate Publică, ale structurilor de poliţie şi reprezentanţii E.ON că trebuie să aibă în vedere cele patru probleme aduse de perioada rece demarată deja.

like facebook„Am solicitat săptămâna trecută sprijinul poliţiştilor, în special al şefilor de post, pentru realizarea unei baze de date cu persoanele vulnerabile în această perioadă, cele care au o situaţie socială deosebită. Astfel vom putea interveni mai bine pentru a le ajuta. Doamna doctor Tudorache, vă rog să dispuneţi măsuri pentru îngrijirea persoanelor fără adăpost, împreună cu personalul de la primirea urgenţelor medicale.”, a solicitat prefectul Costică Macaleţi.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a solicitat tuturor membrilor CJSU să asigure o comunicare permanentă a problemelor ce vor apărea şi a încheiat videoconferinţa urând participanţilor „La Mulţi Ani!”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *