Un şofer din Botoşani a accidentat mortal un adolescent de 17 ani, la Târgu Frumos

accident tg frumosUn pusti in varsta de 17 ani si-a pierdut viata chiar daca medicii au incercat sa faca o minune. Adolescentul a fost lovit de un tir in Targu Frumos, in timp ce se deplasa cu bicicleta pe partea carosabila. Impactul violent l-a lasat intins pe asfalt, intr-o balta de sange. La fata locului a intervenit un echipaj SMURD care i-a acordat ingrijiri de prim-ajutor pentru a-l salva. Hemoragia puternica a fost principalul motiv pentru care medicii au pierdut aceasta lupta. Inca din momentul in care medicii au ajuns langa victima s-a inceput administrarea continua de sange. Manevrele de resuscitare au durat mai mult de doua ore, fiind repetate atat pe durata transportului, cat si in momentul in care victima a fost adusa laUnitatea de Primire Urgente Iasi (UPU). Din nefericire, in cele din urma s-a declarat decesul, iar corpul adolescentului a fost dus la Institutul de Medicina Legala Iasi (IML).

Am fost solicitati pentru o interventie in Targu Frumos, in cazul unui tanar in varsta de 17 ani lovit de TIR. Victima cu politrauma prezenta si soc hemoragic. S-a administrat sange chiar din momentul in care a fost preluat, pe durata transportului, dar si in momentul in care a ajuns la spital. In acelasi timp s-au efectuat si manevre de resuscitare fara oprire. Din nefericire, dupa doua ore in care s-au acordat ingrijiri de prim-ajutor, s-a administrat sange si au fost executate manevre de resuscitare fara intrerupere, s-a declarat decesul„, a precizat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic sef UPU-SMURD in cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iasi.

like facebookAccidentul s-a produs sambata dupa-amiaza, la ora 15.55. Conform reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, Stefan B., in varsta de 17 ani din Budai, se deplasa cu bicicleta neregulamentar in afara localitatii Sarca spre Podu Iloaiei, moment in care acesta a virat dreapta, intrand in coliziune cu o autoutilitara condusa de soferul Gelu G., in varsta de 44 ani, domiciliat in judetul Botosani. Adolescentul a fost transportat de urgenta la spital, mai intai la Targu Frumos, iar apoi la Iasi. Din nefericire, acesta a decedat in jurul orei 20.30. Soferul TIR-ului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Sursa: Buna Ziua Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *