Preşedintele Consiliului Judeţean: Investiţiile pe anul viitor vor fi funcţie de bugetul judeţului şi bugetul european

florin turcanu 1Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, susţine că investiţiile prioritare pentru anul 2015 sunt cuprinse în Strategia de Dezvoltare a Judeţului, însă crede că fondurile europene vor fi aproape inexistente anul viitor.

Nu ştiu dacă o să se poată la anul măcar selecta programele. Aşa că s-a terminat. Ministerul Dezvoltării a aprobat axele, le-a trimis la Bruxelles, au fost refuzate, nu sunt corecte şi atunci 2014 s-a terminat. Chiar dacă se mai aprobă nişte proiecte, până se licitează s-a închis acest mandat„, a precizat Ţurcanu, care a adăugat că anul viitor vor fi realizate investiţii în judeţ funcţie de bugetul judeţului, dar şi de bugetul european.

like facebookStrategia de dezvoltare a judeţului cuprinde pe lângă îmbunătăţirea infrastructurii serviciilor publice de interes judeţean, reabilitarea infrastructurii educaţionale, încurajarea micilor întreprinzători din mediul rural, crearea de noi locuri de muncă şi realizarea drumului strategic. Strategia de dezvoltare este elaborată pentru perioada 2014-2020.

One thought on “Preşedintele Consiliului Judeţean: Investiţiile pe anul viitor vor fi funcţie de bugetul judeţului şi bugetul european

  1. Turcanu: investitiile din 2015 vor fi in functie de bugetul judetului si de fondurile europene,,,,,, insa din explicatiile sale rezulta ca nu vor fi bani pentru investitii.
    Deci, in prima jumatate a mandatului domnul Turcanu a ,,dus la indeplinire” proiectele lui Tibuleac, iar in partea a doua a mandatului – nimic sau ,, s-a terminat” cum singur a afirmat. Si atunci, ce a mai ramas din sforaiturile domnului Turcanu de prin presa locala despre marile proiecte si … multe care sunt pregatite si care urmeaza a fi implementate ? Asemenea probleme ar trebui Turcanu sa ne explice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *