Incredibil! O mamă cu doi copii trăieşte în condiţii inumane într-un grajd CAP dezafectat

grajd cap dezafectat botosaniIn prag de iarna, o familie cu doi copii mici din judetul Botosani traieste in saracie, mizerie si frig. Oamenii s-au adapostit intr-un fost atelier mecanic, fara ferestre, incalzire sau lumina.

like facebookDar nu s-au gandit sa ceara ajutorul autoritatilor si cred ca viata pe care o duc si ei, si copiii lor e absolut normala.

Mama si cei doi copii ai ei, o fetita de doi ani, si alta mai mica, de 5 luni, locuiesc impreuna cu bunica celor mici si iubitul acesteia intr-un fost atelier mecanic, al unui C.A.P. dezafectat. Singurul venit al familiei provine din alocatia celor doi copii si banii facuti cu ziua de barbatul cu care traieste bunica.
Asistenta Sociala cunoaste cazul mamei de 20 de ani, inca de cand avea un singur copil. Au monitorizat-o o vreme, dar femeia a refuzat de fiecare data ajutorul autoritatilor.

Intre timp a aparut cel de-al doilea copil, iar tatal celor mici e de negasit. Acum, Protectia Copilului i-a impus mamei sa-si ia urgent copiii si sa se mute intr-un centru de plasament.
Familia traieste intr-un frig de nedescris. Ferestrele sunt acoperite numai cu folie de plastic, iar incalzirea nu face fata. In aceste conditii cresc si bebelusul, si surioara mai mare: in unele zile nici macar nu au ce manca.
„Eu am vazut imaginile si acolo e dezastruos. E o camera murdara, fara lumina, fara caldura, fara apa, fara ferestre. Adica, dezastru”, sustine Alexandru Colbu, dir adj DGASPC Botosani.
Asistentii sociali urmeaza sa stabileasca daca mama cu cei doi copii vor ramane peste iarna in centrul special. Intre timp – au solicitat primariei din comuna Dangeni, de care apartin acesti nevoiasi – sa le gaseasca o casa, cat de mica, unde sa poata locui decent.

Sursa: Stirile Pro TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *