Vezi proiectele Zonei Metropolitane Botoşani pentru anul viitor!

ca zona metropolitana 001Reprezentanţii Zonei Metropolitane Botoşani vor supune dezbaterii publice Strategia de Dezvoltare a Zonei Metropolitane pe 2015. Florin Egner, manager de proiect în cadrul Zonei Metropolitane, a declarat că la această dată se lucrează la proiectele care ar urma să se deruleze anul viitor.

like facebookSunt circa 15 proiecte aprobate de Consiliul Director, iar printre cele mai importante se numără strategia de dezvoltare integrată a serviciilor de utilităţi publice pentru întreg spaţiul metropolitan, un proiect privind platforma educaţională din zona metropolitană Botoşani, proiecte de dezvoltare economică, respectiv realizarea unui incubator de afaceri pentru persoanele asistate social, din zona rurală şi din zona limitrofă metropolei. Mai avem proiecte specifice începând de la drumuri, gaz metan„, a spus Florin Egner.

Proiectele Zonei Metropolitane Botoşani urmează a fi aprobate, peste două săptămâni, în Consiliul de Administraţie.

Zona metropolitana are in componenta municipiul Botosani şi localităţile Bucecea, Vladeni, Mihai Eminescu, Roma, Rachiti, Stauceni, Baluseni si Curtesti.

Sediul Zonei metropolitate este la Incubatorul de afaceri, de pe strada Poştei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *