Florin Ţurcanu, deranjat de declaraţiile fostului prim-vicepreşedinte PDL

florin turcanuCo- preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, s-a arătat deranjat de declaraţia făcută de fostul prim-vicepreşedinte al PDL Botoşani, Dumitru Chelaru, cum că nu ar mai avea şanse să conducă noul PNL. El a spus că declaraţiile făcute de primarul de Pomârla nu sunt onorabile.

Ţurcanu a afirmat că, potrivit statutului PNL, alegerile pentru o nouă conducere vor fi în 2017, iar până atunci conducerea partidului va fi asigurată de doi co-preşedinţi.

Ca element de noutate, acum se lucrează la o formulă care să stabilească numărul membrilor în Biroul Politic Judeţean. Noi acum avem 98, s-ar putea să rămână tot 98, dar să mai fie un Birou intermediar, care să se întâlnească o dată pe săptămână, să propună, să analizeze şi o dată pe lună să ceară validarea tuturor hotărârilor luate„, a menţionat Ţurcanu, care a adăugat că acest Birou este acum format egal din membri PNL şi PDL, însă se lucrează la o formulă şi se ia în calcul numărul de parlamentari, primari, consilieri, primari de municipii şi de oraşe, preşedinte de CJ, rezultate la europarlamentare.

like facebookVa ieşi o formulă, dar nu mai mult de 65 la 35, adică nu poate un partid să aibă mai mult de 65 de membri şi un altul mai puţin de 35„, explică Florin Ţurcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *