Scandalul cu patinoarul ajunge la plângeri penale

cosmin andrei 003Viceprimarul Cosmin Andrei va face plângere penală împotriva directorului Direcţiei Servicii Publice Sport şi Agrement, Eugen Ţurcanu pentru abuz în serviciu.

like facebookViceprimarul susţine că Eugen Ţurcanu nu a respectat sarcinile de serviciu care i-au fost trasate şi că municipalitatea a fost implicată într-o serie de cheluieli pentru amenajarea patinoarului în Parcul Mihai Eminescu.

Plângerea va fi depusă până cel târziu marţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani.

„El a luat decizia de a muta patioarul, fapt care a produs un prejudiciu si nu a respectat îndatoriile care i-au fost date. Pentru asta fac o plângene penala pe care o voi depune vineri sau cel târziu marţi”, a declarat Cosmin Andrei.

Cosmin Andrei şi Eugen Ţurcanu nu s-au înţeles de la amplasarea patinoarului. Viceprimarul solicita amplasarea în parcul Mihai Eminescu, iar directorul DSPSA a luat decizia de a-l construi la Sala Polivalentă.

2 thoughts on “Scandalul cu patinoarul ajunge la plângeri penale

  1. Nu am nimic cu dl. Turcanu dar cateodata imi da impresia ca a cumparat orasul. Nu crede ca parerea cetatenilor e mai importanta??? Sau la noi e o traditie sa stricam tot si apoi sa zicem ca nu a mers. Deci , DA! Vreau Oraselul Copiilor si Patinoarul in parc pentru fetele mele! Intotdeauna parcul are un farmec aparte si impodobit cu luminite e si mai frumos, sau poate e o arta acu sa impodobesti betonul si da mai bine „pe sticla”. Domnul Turcanu poate sa-si faca patinoar in curte si sa ne lase in pace cand ii mai vin idei asa stralucite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *