Scandal şi în Consiliu Local de la patinoar cu acuze la adresa viceprimarului Andrei. Consilier: Dacă fumează tot timpul substanţe…

eugen turcanu consiliul local botosaniȘedință de Consiliu Local cu scântei de la locația patinoarului. Consilierul local Cătălina Lupașcu a criticat faptul că viceprimarul Cosmin Andrei se joacă de-a schimbarea patinoarului și că a dispus ca directorul Direcției, Servicii Publice, Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, să fie băgat în Comisia de disciplină pentru că a respectat legea. Ea i-a sugerat viceprimarului să-și folosească mai mult imaginația, pentru că punctul de atracție al botoșănenilor nu este doar patinoarul.

Viceprimarul Cosmin Andrei a spus că decizia de schimbare a locației a fost una politică și că directorul DSPSA acționează la comanda liderului de partid, Cătălin Flutur.

Eugen Țurcanu a răbufnit și i-a spus lui Cosmin Andrei că face speculații, întrucât „fumeaza tot timpul substante”.

Nu am fost influențat politic de niciun domn și nicio doamnă privind luarea unei decizii privind patinoarul și am respectat o hotărâre de Consiliu Local cu privire la montarea acestuia pe esplanada Sălii Polivalente, care era pe perioadă nedeterminată acolo. Eu sunt de acord că lucrurile ar fi fost extraordinare la parc dacă se făceau cu cap, adică din vară, să putem să construim ceva și să ridicăm un edificiu măreț în mijlocul parcului, dar când ești sub influența , da, ai viziuni…„, a spus Turcau.

like facebookA intervenit președintele de ședință, Tereza Nica, care i-a spus consilierului că nu are voie să vorbească astfel, dar și consilierul Mihai Tincu.

Eugen Țurcanu nu s-a potolit și a replicat: „Mulțumesc că PSD îmi pune din nou pumnul în gură, dar vă amintesc că sunt în Consiliul Local și pot să vorbesc. La dvs., la confecții să faceți cum vreți. Puneți biciul acolo„, a răspuns Țurcanu.

 

One thought on “Scandal şi în Consiliu Local de la patinoar cu acuze la adresa viceprimarului Andrei. Consilier: Dacă fumează tot timpul substanţe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *