Incredibil! Un consilier local a primit diplomă de perfecţionare în administraţie, deşi nu a participat la cursuri

gheorghe iavorenciuc consiliul local botosaniSituație incredibilă în Consiliul Local Botoșani. Un consilier local  a primit diplomă de participare la cursurile de perfecționare organizate de municipalitate, deși nu a fost prezent nici măcar o zi la acestea. Pentru aceste cursuri care s-au desfășurat pe parcursul unei săptămâni, Primăria Botoşani a cheltuit, din bugetul local, circa 17.000 lei fără TVA (echivalentul a 3.824 euro fără TVA).

Eu sunt incapabil și nu am dorit sa iau din banii dvs. Nu am fost la cursuri, dar am primit o diplomă pentru că sunt deștept. Așa se întâmplă în România și Botoșani. Să vă asumați acest lucru, că nu trebuia să faceți această diplomă. Să luați ca atare nesimțirea unor și bătaia de joc din partea celor care semnează aceste acte”, a spus consilierul local Gheorghe Iavorenciuc.

like facebookÎn schimb, un consilier care a participat la cursuri, respectiv Cristinel Brumă, a acuzat, în ședința de Consiliu Local de joi, că nu a primit diplomă de participare. Contractul a constat in servicii de pregătire, formare si perfecţionare profesionala pentru consilierii locali din cadrul Consiliului Local al municipiului Botoşani, pentru 23 de persoane.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *