Un fost prim-vicepreşedinte PDL loveşte în Ţurcanu: Ce a învăţat preşedintele nostru la cursuri în afară de plajă cu Roxana?

Florin Turcanu si RoxanaFostul prim-vicepreședinte al PDL Botoșani, Dumitru Chelaru, dă de pământ cu șeful Consiliului Județean, Florin Țurcanu. El a declarat că nu regretă trecerea la PSD, însă spune că a fost nevoit să facă acest pas din cauza lui Țurcanu. Primarul din Pomârla îl acuză pe șeful județului de nepotism şi de faptul că a alocat preferenţial bani comunelor pe proiectele europene. Potrivit lui Chelariu, în PSD Botoşani nu l-a văzut pe Andrei Dolineaschi să îşi promoveze soţia sau rudele în funcţii, aşa cum a făcut Florin Ţurcanu.

like facebookComparaţi-l pe Andrei Dolineaschi cu Roxana domnului Țurcanu. Nu am auzit nici de soţia lui Dolineaschi, eu am auzit doar de proiecte susţinute cu tărie și vă pot da o listă mare. Dolineaschi nu s-a lăudat, a tăcut şi a făcut lobby acolo, la vârf. Domnul Țurcanu îşi plimba nevasta la parlament şi înapoi, o conducea şi o aducea. Asta făcea şi face. Sunt curios să aflu ce a învăţat el la cursul periculos pe care l-a făcut. Ce a învăţat în afară de plajă cu Roxana și ce a mai făcut. Ce a învățat președintele nostru în acel periplu la mare? Sunt curios pentru că vreau, nu vreau, mă reprezintă. Ce a învățat contructiv împreună cu nevasta la mare?”, a declarat primarul de Pomârla.

Reamintim că liderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a urmat, timp de două săptămâni, cursuri de administraţie. Cursurile, care au fost plătite din bugetul judeţului,  au fost organizate la începutul lunii august, la Neptun, iar şeful CJ şi-a luat şi consilierii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *