Înscrieri pentru o rubrică de modă într-un ziar de copii

fashion junior fashion junior buzzS-a dat startul pentru înscrierile lunii noiembrie la rubrica de modă pentru copii lansată în ziarul Buzz, publicație scrisă de copii și adolescenți în Botoșani.

Până pe data de 1 decembrie copiii care au vârste cuprinse între 3 și 16 ani se pot înscrie trimițând un email la [email protected] cu datele personale (nume, prenume, vârstă, înălțime, greutate precum și un număr de telefon), urmând ca în intervalul 1-7 al lunii să fie lansat un sondaj cu toți cei care s-au înscris.

Vor fi aleși doi câștigători, o fată și un băiat, respectiv cei care reușesc să adune cele mai multe voturi pe siteul publicației.

Câștigătorii lunii vor prezenta ținute la modă din magazinul Junior și vor apărea în publicația amintită. Toți copiii sunt însă câștigtori pentru că cei care nu reușesc să se claseze pe primele locuri intră automat în sondajele lunii următoare fără să mai fie nevoie de o altă înscriere. Detalii despre condițiile de participare la această rubrică pe siteul publicației buzz.4botosani.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *