Directorul DSPSA, din nou în Comisia de disciplină după ce a mutat patinoarul

eugen turcanu dspsa botosaniDirectorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement va ajunge din nou în faţa comisiei de disciplină, de această dată pentru că a mutat patinoarul la Sala Polivalentă, încălcând dispoziţia viceprimarului Cosmin Andrei. Acesta din urmă i-a cerut lui Eugen Ţurcanu să monteze patinoarul în Parcul „Mihai Eminescu”, iar după mai multe contre, directorul DSPSA a decis să îl mute la Sala Polivalentă.
Viceprimarul a solicitat, marţi, stoparea „acţiunilor de relocare a patinoarului, din parcul Mihai Eminescu la Sala Polivalentă”.
In urma actiunilor pe care le-a intreprins domnul Turcanu, am solicitat Comisiei de Disciplina analizarea faptelor dumnealui, deoarece contravine dispozitiilor pe care le-am transmis„, a spus viceprimarul, care a adăugat că în hotărârile de Consiliu Local la care face referire Ţurcanu nu este specificată locaţia patinoarului.
like facebookDirectorul DSPSA a fost cercetat de Comisia de disciplină şi în luna februarie, când a fost acuzat că a prejudiciat imaginea instituţiei pe care o conduce şi că a furnizat presei documente cu caracter intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *