Video! Dorohoiancă de 11 ani lansată de tatăl Andreei Bălan

renata2Vanessa Renata Mihalache (11 ani) s-a nascut in orasul Dorohoi din judetul Botosani. De 8 ani insa, copila locuieste in Belgia (Bruxelles) cu parintii.

La numai cei 11 anisori ai ei, Vanessa adora sa cante, sa danseze, sa calatoresca si sa citesca, fiind o fire glumeata, iar una din pasiunile de top este echitatia, deoarece iubeste mult caii, scrie Wowbiz.ro.

De ceva timp, micuta a decis impreuna cu parintii  si cu sora ei mai mare Francesca (18 ani) -tanara care a participat la Vocea Belgiei – sa inceapa o colaborare muzicala cu compozitorul Sandel Balan.

A urmat lectii de pian insa a decis sa se axeze mai mult pe voce pentru ca, inca din primii ani de viata ii placea sa cante in fata oglinzii.

renataVanessa a lansat piesa “Suntem happy”, melodie prin care isi doreste sa imparta tuturor bucuria  de a fi copil.

Single-ul “Suntem happy” este o melodie fresh despre varsta pe care o traieste si despre fiecare clipa frumoasa petrecuta alaturi de prietenii de varsta ei.

„Vanessa s-a nascut talentata, are o voce buna , are stea in frunte si este facuta pentru scena, iar eu cred ca are sanse mari sa fie o vedeta de top”, ne-a declarat Sandel Balan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *