Nici Consiliul Judeţean nu mai vrea distracţie de Ziua Naţională: Cu cârnaţii de anul trecut suntem la Curtea de Conturi

carnati revelion1Nici Consiliul Judeţean nu va oferi anul acesta, de Ziua Naţională a României, produsele tradiţionale. Gheorghe Sorescu, vicepreşedintele CJ, a declarat că anul trecut s-au alocat bani pentru sarmale şi cârnaţi, însă suma a fost imputată ulterior de Curtea de Conturi.

Cu cârnaţii de anul trecut suntem la Curtea de Conturi a României. Am făcut o contestaţie la actul de control de aici, nu ni s-a acceptat şi am mers mai departe, pe procedura pe cale administrativă la Curtea de Conturi a României. Nu-şi mai permite nimeni acum să mai dea un rând de cârnaţi ca să plătească două ture de cârnaţi„, a spus Sorescu.

like facebookCurtea de Conturi a imputat Consiliului Judetean aproximativ 700 milioane lei vechi pentru sarmalele si carnatii oferiti botosanenilor de Ziua Nationala, Revelion si Ziua Unirii.

Şi Primăria Botoşani a anunţat că nu are bani prinşi în buget pentru fasole şi cârnaţi, tot din cauza Curţii de Conturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *