Pregătiri de iarnă pe drumurile judeţene şi naţionale

masini in zapadaReprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au prezentat, joi, Planul de protecţie şi intervenţie în cazul căderilor masive de zăpadă pentru iarna 2014-2015. În cadrul întâlnirii care a avut loc la Prefectură, s-a făcut o prezentare a utilajelor care vor acţiona pe drumurile judeţene şi naţionale, dar şi situaţia cu spaţiile care pot asigura cazarea persoanelor surprinse în trafic sau afectate de fenomenele meteorologice, precum şi a spaţiilor disponibile pentru persoanele fără adăpost.

Astfel, drumurile judeţene şi naţionale vor fi deszăpezite iarna aceasta mai mult cu utilaje închiriate. Potrivit unei informări prezentate în cadrul Colegiului Prefectural, Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri va acţiona pe drumuri cu 59 de utilaje, din care doar şapte proprii şi 52 închiriate, în timp ce Secţia Drumuri Naţionale va acţionat cu 65 de utilaje, 19 proprii şi 46 închiriate.

like facebookDe asemenea, au fost identificate 259 de locaţii pentru cazarea persoanelor afectate de fenomenele meteo şi 24 de locaţii cu 300 locuri de cazare pentru persoanele fără adăpost.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *