Mobilizare împotriva Ebola la Botoşani

directori deconcentrate colegiu 2Autorităţile locale au format un grup de lucru pentru monitorizarea epidemiei de Ebola. Joi, în cadrul Colegiului Prefectural, a fost prezentat un plan de măsuri şi responsabilităţile pe care le au instituţiile în prevenirea, combaterea şi gestionarea corectă a cazurilor suspecte de Virus Hemoragic Ebola pe teritoriul judeţului Botoşani.

like facebookCol. Radu Anton, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), a spus că instituţiile responsabile trebuie să fie pregătite şi într-o astfel de situaţie.

Nu ne dorim asemenea virus pe teritoriul Botoşaniului, dar am simţit nevoia să stabilim clar atribuţiile. Aceste cazuri trebuie depistate la intrarea în judeţ şi pentru fiecare din instituţiile implicate am stabilit de comun acord atribuţii şi mod de acţiuni, inclusiv echipare„, a spus şeful ISU Botoşani.

 

One thought on “Mobilizare împotriva Ebola la Botoşani

  1. Dar împotriva epidemiei de câini inciotati când de formează un comandament de urgenţă? Că de…… bani sunt şi trebuie da fie cheltuiţi! Că doar vin sărbătorile şi la familiile săracilor din autorităţile locale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *