Flutur face apel la colegii din PNL să dea dovadă de echilibru

Catalin Flutur & Cristian Achitei la PNL- BotosaniCo-preşedintele PNL Botoşani Cătălin Flutur a făcut, miercuri, un apel la colegii din PNL să dea dovadă de echilibru şi să se manifeste civilizat în ieşirile publice pe care le au. El a spus, miercuri după-amiază, într-o conferinţă de presă, că liberalii trebuie să aibă poziţii publice comune, nu puncte de vedere diferite pe aceeaşi temă.

„Fac un îndemn pentru toţi colegii mei din PNL la echilibru, la mod civilizat de a gestiona situaţia de acum încolo, pentru că, în condiţiile în care creem o criză politică, n-ar fi foarte bine pentru România, dar în acelaşi timp mare atenţie la ce îşi doreşte populaţia”, a spus Flutur.

like facebookEl atras atenţia tuturor liberalilor că „acum nu mai sunt două partide, ci doar unul” şi că toţi trebuie să respecte statutul noului PNL.

„În momentul de faţă, acest nu este o coaliţie, nu este o alianţă de partide. Nu mai poate pleca un partid. În momentul de faţă pot pleca, dispărea unul, doi, 50, 100 sau 1.000 de oameni. Pot pleca nişte membri de partid şi atâta tot prin demisie sau prin excludere”, a mai spus liderul PNL.

El a cerut tuturor liberalilor să facă demersuri pentru ca fuziunea PNL- PDL să se producă efectiv.

2 thoughts on “Flutur face apel la colegii din PNL să dea dovadă de echilibru

  1. Bravo ,domnul Flutur da dovada de decenta si bun simt.Daca il auzi pe marele senator Grigoras zici ca vine sfarsitul lumii.Lume are nevoie de liniste nu de laturi .Daca se va continu cu jocurile de culise ,cu amenintari ,cu presiuni in scurt timp populatia va realiza ca nu s-a schimbat nimic si peste doi ani la alegeri nu se va mai auzi de P.N.L.

  2. D-l Flutur, d-voastra (un om civilizat si decent) va aliati cu toparlanul de Turcanu si cereti de la acesta decenta ???? El se comporta asa cum e, nu poate altfel. V-as admira mai mult daca ati cere indepartarea din noul PNL a marlanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *