Profesorii botoşăneni şi-au ridicat banii pentru perfecţionare: Un singur refuz s-a înregistrat

profesor cu catalogLiderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, îi linişteşte pe pr0fesori: nu vor trebui să facă dovada cheltuirii celor 700 lei primiţi pentru perfecţionare profesională, chiar dacă banii au fost alocaţi printr-un proiect european.

El a spus că toţi profesorii au intrat în posesia subvenţie, singurul refuz venind din partea profesorului Corneliu Furtună.

like facebookPractic la această oră la nivelul judeţului sumele acordate în cadrul proiectului respectiv au fost distribuite personalului didactic din învăţământ. Eu cred că acest proiect va decurge aşa cum a fost gândit, fără nevoia de a depune documente financiare contabile în justificare, aşa cum a fost el prezentat personalului didactic. Se ştie că fiecare beneficiar va întocmi în perioada ianuarie – iunie 2015 un raport în care va preciza cum va cheltui aceşti bani, formele de perfecţionare pentru care a optat, indicate în precizările trimise de minister. Nu noi suntem titularii proiectului, titular este ministerul„, a spus Axinte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *