Patinoarul ar putea fi mutat din Parcul Eminescu. Vezi motivul!

patinoar botosani1Directorul Direcțíei Servicii Publice, Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, amenință că va schimba locația patinoarului, în cazul în care nu primește un răspuns de la reprezentanții municipalității cu privire la autorizarea căsuței care ar trebui construită și care ar trebui să țină loc de vestiar, în Parcul „Mihai Eminescu”.

El spune că construcție acelei bărăci din lemn presupune costuri mari din bugetul local, în jur de 500 milioane lei vechi, iar acești bani nu sunt în buget. Mai mult, susţine directorul DSPSA, anul trecut mutarea patinoarului în Centrul Vechi s-a făcut cu acordul consilierilor locali.

Am solicitat ca la acel patinoar să ne dea suportul logistic pentru a pune niște spații pentru vestiare. Nu avem personal calificat să facem acea casă și mai mult, ca să mai faci o casă, acum pe 20 noiembrie, îți mai trebuie și o autorizație de construcție și un proiect. I-am spus să îmi pună la dispoziție acel proiect și să-mi dea autorizația de construcție. Vom duce patinoarul la Sala polivalentă. dacă nu primesc astăzi (nr, miercuri) un răspuns, pentru că este o bătaie de joc la adresa botoșănenilor„, a menționat Eugen Țurcanu.

like facebookScandalul pe locația patinoarului dintre Țurcanu și viceprimarul Cosmin Andrei ține de mai bine de o lună, iar până la această dată nu se știe unde vor patina copiii.

2 thoughts on “Patinoarul ar putea fi mutat din Parcul Eminescu. Vezi motivul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *