Vezi ce spune Ovidiu Portariuc despre viitorul PSD!

portariuc la vot 004Primarul Ovidiu Portariuc a comentat, pe pagina sa de Facebook, schimbările aduse de rezultatele alegerilor de duminică.

like facebookEdilul a menţionat că victoria lui Klaus Iohhanis schimbă fundamental modul în care se va face politică în România de acum încolo şi cei care nu vor înţelege vor părăsi scena politică. Acesta a recomandat reforma, întinerirea şi a atras atenţia că dacă nu se va întâmpla acest lucru, PSD nu va creşte. La finalul mesajului a anunţat că este posbil înfiinţarea unui nou partid de stânga.

“Victoria lui Klaus Johhanis schimba fundamental modul in care se va face politica in Romania de acum incolo.Cine nu intelege asta va parasi scena politica mai devreme sau mai tarziu.Cred ca cei din Dreapta se bucura prematur si vor avea mari surprize in curand-vezi mesajul comun pe justitie sustinut de Ponta si Johannis vizand Legea amnisitiei.In ceea ce priveste Stanga e nevoie de o analiza serioasa in urma acestor alegeri.E nevoie urgenta de modernizare,de reforma,de curatenie,de intinerire!E nevoie de mai mult dialog,de apropiere de oameni,de mai multa decenta si mai putina aroganta.Daca PSD-ul nu se reinventeaza acum va fi foarte greu sa creasca in viitor.Cred in Victor Ponta si in capacitatea acestuia de a face aceste schimbari.Daca acest lucru nu se va intampla, putem lua in calcul posibilitatea aparitiei unui nou partid de stanga, modern, in perioada urmatoare!”, a menţionat Ovidiu Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com