Cristian Achiţei: Mi-e frică ca proiectele importante care sunt în derulare în Botoşani să nu fie distruse

cristian achiteiVicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Achiţei, a criticat, marţi, investiţiile derulate de primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, şi crede că plecarea acestuia de la primărie reprezintă o soluţie.

Achiţei a acuzat faptul că investiţiile realizate de Portariuc vizează doar „mansardări” şi „învelitori de bloc”.

like facebookPlecarea tovarăşului Portariuc de la Primăria Botoşani cât mai repede este cu atât mai bine. Mergeţi prin oraş şi vedeţi ce înseamnă administraţie la nivelul municipiului. Mi-e frică că proiectele importante care sunt în derulare să nu fie distruse„, a menţionat Achiţei.

One thought on “Cristian Achiţei: Mi-e frică ca proiectele importante care sunt în derulare în Botoşani să nu fie distruse

  1. Mai Achitei, lasa-te de gogosi aruncate prin presa. Tu nu poti sa ajungi la banii publici pentru a-ti intari profitul propriei societati comerciale si, ca atare, iti doresti din tot sufletul ca Portariuc sa plece. In fapt, stii si tu ca un primar poate fi demis doar in situatia unor incalcari greve ale legii si, cum Portariuc nu a facut si nu face asa ceva, lansezi fel de fel de porcarii prin presa. Te iei dupa prostiile ce le debiteaza Turcanu tot prin presa. Vremea Ducai Voda a trecut! Sau nu stii aceasta istorie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *