Cosmin Andrei: Sunt un viceprimar nefericit

cosmin andrei 003Viceprimarul Cosmin Andrei nu reușește să ajungă la un consens cu unul din directorii pe care îi are în subordine. El a spus că de fiecare dată când îi solicită să facă un lucru directorului Direcției de Servicii Publice, Sport și Angrement, Eugen Țurcanu, se izbește de refuzul acestuia. Mai nou, contrele dintre cei doi se dau pe locația patinoarului.

Sunt un viceprimar nefericit că am de a face cu cel mai incompetent director prin baza atribuțiile care i-au fost delegate. La fiecare solicitare primesc un refuz din partea dumnealui. Încerc să colaborez, să-i sugerez tot și să discutăm aceste chestii prin intermediul presei. Încerc să lucrez în folosul botoșănenilor„, a menționat Cosmin Andrei.

Cosmin Andrei consideră că nu este normal ca Eugen Ţurcanu, care este şi consilier local, să facă şi declaraţii politice.

like facebookSper să nu fie aici o răzbunare politică, pentru că acest domn director este şi consilier local şi mi se pare că există o incompatibilitate aici, pentru că apar tot felul de declaraţii cu iz politic, dar eu îmi fac datoria. Aici există o relație de subordonare. Eu sunt șeful”, a adăugat viceprimarul.

El a spus că urmează să ia măsuri în cazul acestuia și că va face o nouă adresă către ANI cu privire la existenta unei stări de incompatibilitate în cazul lui Eugen Țurcanu.

 

One thought on “Cosmin Andrei: Sunt un viceprimar nefericit

  1. Mai Andrei, esti un viceprimar nefericit pentru ca nu esti capabil sa tai raul de la radacina. Cred ca legislatia este clara: cine l-a angajat pe Turcanu, tot acela trebuie sa ia si masurile legale impotriva acestuia, daca nu-si indeplineste atributiile. Si daca Turcanu persista in atitudinea aceasta de nerespectare a dispozitiilor legale – repet, legale – atunci poate fi indepartat din functie in doi timpi si trei miscari.
    Se pare ca aceasta caciula – de viceprimar – este cam mare pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *