Declaraţie războinică a lui Ţurcanu: Acum iau de la PSD orice primar vreau eu

florin turcanu la pdl botosani alegeri botosaniPreşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, pare extrem de încântat de rezultatul alegerilor prezidenţiale de duminică. El spune că alegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte va schimba situaţia politică din România.

Ţurcanu este convins că foarte mulţi parlamentari, dar şi primari vor trece, în perioada următoare, la PNL, astfel încât va fi schimbată majoritatea parlamentară, iar Guvernul Ponta va fi demis.

like facebook„Pe mine de dimineaţă m-au sunat foarte mulţi primari. Acum iau de la PSD orice primar vreau eu”, a spus Ţurcanu.

11 thoughts on “Declaraţie războinică a lui Ţurcanu: Acum iau de la PSD orice primar vreau eu

  1. Daca iar imcepem cu miscarile celor care fug din barca in barca sa dus dracului votul si vointa poporului. Numai pe interes merge stimabilul?

  2. Nu cred ca PNL a muncit atat de mult sa aiba un presedinte al Romaniei pentru ca Turcanu sau altcineva sa faca ce vrea. Pentru ce sa-i ia, sa-i lase dracului acolo unde sunt. Ce vrea Turcanu de la ei???

  3. Da-ti demisia si pleaca nesimtitule!
    Tu esti principala cauza pentru care Botosaniul a votat cu pontacul. Lumea te uraste, nu te vrea, fa-ne un bine si lasa-ne.

  4. Mereu si mereu la fel de mirlan de dicttorial si fara rusine. Cit o sa-l mai tinem in spate pe acest Neica Nimeni arogant si analfabet dar care are pretentii de stapin asupra vietii nostre? Poate se face o miscare ede protest ca sa fie scuturat din circa judetului.Dar poate da domnul sa afle si Johanis cine este acet Turcan si-l scutura el ca sa nu-si strice partidu cu un penal.

  5. Acest neica nimeni crede ca poate sa faca si sa spuna ce vrea. Este o rusine pentru judetul nostru si mai ales pentru PNL. Ar trebui sa lase oameni pregatiti cu caracter si cu demnitate sa conduca PNL. El a fost surprins sa afle ca a castigat Iohannis, nu a fost niciun moment increzator. Totodata stim cu totii ca presedintele PNL, Klaus Werner Iohannis, a cerut ca toti cei cu probleme penale sa paraseasca partidul. Dar de unde atata onoare pentru un biet oier.

  6. Parca primarii ar fi OI si poti lua de la iarmaroc cate doresti. Vai de soarta noastra daca asa stau lucrurile si dupa 16 noiembrie. Sibiul, ai cuvantul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *