Continuă scandalul pe locaţia patinoarului: Să anulăm această mizerie cu patinoarul din parc şi să-l mutăm la Sala polivalentă

patinoar botosani1Scandalul pe locaţia patinoarului continuă între directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, Eugen Ţurcanu, şi viceprimarul Cosmin Andrei.
Acesta din urmă a solicitat direcţiei realizarea unei căsuţe din metal în Parcul „Mihai Eminescu”, care să ţină loc de vestiar, însă directorul DSPSA susţine că această construcţie ar fi inutilă, iar, în plus, nu există nici proiect, dar nici autorizaţie de construcţie pentru aşa ceva.
Ţurcanu consideră ca patinoarul trebuie menţinut în faţa Sălii Polivalente.
like facebookFac un apel la domnul primar dacă îi mai pasă de botoşăneni şi de banii publici şi de cei într-adevăr amărâţi şi necăjiţi pe care tot clamează el că îi apără, să nu aruncăm banii pe fereastră, să nu ne batem joc de banii publici şi să anulăm această şaradă şi această mizerie cu patinoarul din parc şi să îl mutăm la Sala Polivalentă pentru a avea condiții decente să se schimbe copiii. Eu unul nu îmi asum să fac nicio improvizaţie”, a spus Ţurcanu.
Patinoarul ar trebui să fie inaugurat pe 6 decembrie.

 

2 thoughts on “Continuă scandalul pe locaţia patinoarului: Să anulăm această mizerie cu patinoarul din parc şi să-l mutăm la Sala polivalentă

  1. Sper ca nu il baga nimeni in seama. El poate sa propuna sa isi mute patinoarul in curte dar, pentru copii mei, eu doresc sa ii duc in oraselul copiilor si la patinoar in parc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *