Primul catalog online la un liceu de prestigiu din Botoşani

Colegiul National A.T.LaurianPrimul catalog electronic, prin care părinţii şi elevii vor pute să vadă notele în timp real, va fi folosit la un liceu de prestigiu din Botoşani. Este vorba de Colegiul Naţional „A.T.Laurian”, unde părinţii şi elevii vor avea acces la catalogul virtual pe baza unui abonament.

Este vorba de o platformă educaţională la care vor avea acces părinţii, elevii, personalul de la secretariat, conducerea şcolii şi profesorii. Părinţii vor putea vedea doar conturile elevului respectiv, însă conducerea şcolii şi secretariatul are acces la toată clasa. Dacă se află într-o deplasare, părintele poate să ştie în orice moment situaţia şcolară a copilului. Mai mult, prin acest sistem va dispărea orice posibilitate de zonă gri, acea neîncredere dintre părinte şi elev„, a declarat Ioan Onofrei, director adjunct Colegiul naţional „A.T.Laurian”.

like facebookCatalogul virtual va deveni funcţional în maxim două-trei săptămâni. Părinţii vor plăti un abonament de 10 lei pe luna de şcoală. Sistemul este implementat în mai multe unităţi de învăţământ din ţară.

 

One thought on “Primul catalog online la un liceu de prestigiu din Botoşani

  1. de cand e director onofrei si-a cumparat casa de 68000 euro,si-a facut poarta gradinii in gardul scolii,masini scumpe ,iar lui prajinariu i s-a promis un post in iasi la fac de chimie,pe bani binenteles…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *