Un fost şef al PDL Botoşani încearcă să scape de închisoare la Curtea de Apel Iaşi

marian verenciuc
Marian Verenciuc

Astazi, judecatorii de la Curtea de Apel Iasi ar putea lua o decizie in dosarul care priveste acuzatia de trafic de persoane adusa lui Marian Verenciuc, fostul sef al organizatiei de tineret a PDL Botosani. Acesta a fost condamnat in prima instanta la executarea unei pedepse de cinci ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de trafic de persoane, potrivit Buna Ziua Iasi.

Acum, Verenciuc spera sa scape de pedeapsa primita la Tribunal. Potrivit rechizitoriului procurorilor DIICOT Iasi, Marian Verenciuc racola personal victimele, le invita in cluburi si discoteci, unde le platea consumatia, intretinea relatii sexuale cu acestea, apoi le promitea locuri de munca bine platite in Grecia.

„În fapt, se retine ca, în perioada 2004 – 2006, inculpatii au racolat, prin înselaciune sau promisiuni false, direct sau prin intermediari, persoane de sex feminin, din judetele Botosani si Iasi, în scopul exploatarii sexuale sau prin munca în Grecia. Victimele erau atrase prin promisiunea asigurarii unor locuri de munca bine platite ca babysitter sau dansatoare într-un local detinut de fratele vitreg al inculpatului, Verenciuc Marian”, au precizat anchetatorii.

like facebook„Racola personal victimele de pe raza judetului Botosani, se imprietenea cu acestea, le invita in cluburi si discoteci, unde le platea consumatia si se interesa de starea lor materiala si familiala. Apoi intretinea raporturi sexuale cu acestea, dupa care le promitea ca le poate asigura un loc de munca bine platit in Grecia, ca babysitter sau ca dama de companie intr-un local despre care spunea ca apartine fratelui sau vitreg”, au completat procurorii in rechizitoriul trimis instantei de judecata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *