Cătălin Flutur: Istoria se repetă, cel care pleacă de pe poziţia a doua a câştigat

catalin flutur pdl vot botosaniCătălin Flutur, copreşedintele PNL, a comentat primele rezultate ce au anunţat victoria lui Klaus Iohannis. Potrivit liderului local al liberalilor, istoria se repetă, iar candidatul de pe locul doi câştigă.

like facebookAcesta a ţinut să mulţumească tinerilor, spunând că majoritatea votanţilor dreptei au avut până în 34 de ani. Cu privire la PSD, Cătălin Flutur, a menţionat că trebuie să îşi continuie guvernarea, pentru a duce la bun sfârşit promsiunile.

Fostul primar al municipiului Botoşani a avut şi un mesaj pentru cei care au părăsit PNL, spunând că probabil după alegeri îşi blesteamă zilele.

„S-ar părea că cele mai multe voturi s-au numărat. Istoria se repetă, cel care pleacă de pe poziţia a doua a câştigat, aşa a fost la ultimile tururi. Întotdeauna cel de pe locul doi a câştigat, probabil am ştiut cu toţii să gestionăm mai bine efortul. Eu vreau încă o dată să mulţumesc tinerilor, pentru că cei între 18 şi 34 de ani au fost principalii noşti votaţi. Acest lucru spune că o populaţie îmbătrânită, învăţată cu ajutorul social, este singura sursa pentru PSD. Obligaţia noastră este foarte mare de acum înainte pentru tineri şi cred că un Guvern de dreapta, care are în plan să creeze locuri de muncă şi să facă investiţii, poate să aducă un avantaj. Cred că nu mai avem nici un dubiu în momentul de faţă, dacă domnul Ponta şi-a recunoscut înfrângerea. Cred ca a terminat de mâncat pop cornul. Este puţin probabil să existe o moţiune de cenzură care să aibă rezultate. Ar trebui ca acest Guvern să-şi ducă la capăt promisiunile care le-a făcut acum doi ani şi jumătate, pentru că nu s-a întâmplat nimic. Cred că vor fi foarte multe negocieri, păreri şi cred că vor fi foarte mulţi care îşi vor blestema zilele când au ales să trădeze PNL”, a afirmat Cătălin Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *