Florin Ţurcanu: Am oprit 10 autocare la Săveni. Oamenii erau aduşi pentru vot multiplu

florin turcanu alegeri iohanisCopreşedintele ACL, Florin Ţurcanu, a adus acuze grave social democraţilor. Potrivit liberalului, duminică seară, 10 autocare cu oameni din Botoşani au vrut să voteze multiplu la Săveni.

like facebookAcesta a precizat că a urmărit autocarele, însă nu are informaţii că s-ar fi oprit pe undeva, însă va depune o sesizare pentru verificarea listelor suplimentare la Săveni.

O altă întâmplare a fost la Dângeni, acolo unde social democratul Răzvan Rotaru însoţit de mai mulţi luptători, l-ar fi ameninţat pe primar că îi violează soţia dacă în comună nu câştigă PSD.

„La ora 20.10 am fost personal la Săveni şi am oprit 10 autocare. Au luat-o la stânga, au mers spre Ştiubieni, i-am alergat, nu mai ştiu unde au ajuns, însă nu am informaţii care ar fi oprit pe undeva. Erau oameni din Botoşani care vroiau să voteze şi în Săveni. În Săveni s-a votat multiplu, însă nu au vrut să ne dea datele. Luni vom depune plângere să verifice toate persoanele care au votat pe listele suplimentare. Dacă nu au votat multiplu, nu este nici o problemă, însă dacă au votat, legea trebuie aplicată indiferent cine este adus. A fost o zi grea, o campanie grea. Ce s-a întâmplat la Dângeni nu am văzut de când fac politică, din 1997. Domnul Răzvan Rotaru a venit cu 10 maşini şi în fiecare autoturism erau câte cinci luptători, oameni din lumea specială. L-au ameninţat pe primar că în această noapte îi va ceva ce nu pot să spun femeii lui în faţa sa, dacă nu câştigă PSD. Nu am crezut, am sunat la poliţie, au venit s-au uitat şi au plecat. Aceasta este România, acesta este Botoşaniul. Sperăm ca de luni, când vom avea un alt preşedinte, să schimbăm modul de a face politică. Nu îmi place politica PSD, cu ură, cu scandal”, a declarat Florin Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *