Florin Ţurcanu: Eu personal dacă stăteam la rând opt ore, nu ştiu cum puteam să mă abţin să nu cer socoteală statului român

florin turcanu vot acl botosaniLiberalul Florin Ţurcanu a criticat, din nou, modul de organizare a alegerilor. Co-preşedintele ACL a menţionat că el ar fi cerut socoteală statului dacă stătea opt ore la coadă pentru a vota şi i-a îndemnat pe cei care nu au putut vota să ceară despăgubiri.

like facebook„Doresc să mulţumesc tuturor românilor, botoşănenilor care au ieşit la vot. Aşteptăm, numărătoarea finală şi sunt convins că Klaus Iohannis va fi preşedintele României. Munca partidului şi candidatul nostru a demonstrat că într-adevăr merită să fie preşedintele României. Tineretul a înţeles că ei pot construi. Le mulţumesc că au făcut acest lucru. Eu personal dacă stăteam la rând opt ore, nu ştiu cum puteam să mă abţin să nu cer socoteală statului român. Sper ca persoanele care nu pot vota să ceară despăgubiri statului român. Din punctul meu de vedere, trebuie să facă plângeri penale pentru că nu este corect să nu aibă dreptul la vot”, a declarat Florin Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *