Cătălin Flutur: Pe ultima sută de metri, dacă mai sunt 2-3% din alegători care vin la vot, întotdeauna sunt alegători de dreapta

catalin flutur rezultate vot botosani1

Copreşedintele ACL. Cătălin Flutur, a precizat la scurt timp după exit-poll-uri că rezultatul este îmbucurător.

Acesta a ţinut să menţioneze că nu este cazul ca bucuria trebuie să fie reţinută până la aflarea rezultatelor oficiale. Liberalul a comentat şi turismul electoral, menţionând că nu au fost probleme majore în Botoşani ca în unele judeţe din Sud, precum Giurgiu, Ilfov şi Teleorman.

like facebook„Vreau să vă spun că ceea ce am văzut la ora 21.00 pentru noi este un rezultat îmbucurător. Este rezultatul exit- poll-urilor la ora 19.30 ceea ce ştim că pe ultima sută de metri, dacă mai sunt 2-3% din alegători care vin la vot, întotdeauna sunt alegători de dreapta. Ştim că nu s-a încheiat în Londra, Statele Unitate. Vreau să atrag atenţia, ceea ce am spus şi în cursul săptămânii, am vrut să le arătăm PSD-ulu işi lui Victor Ponta că nu sunt singuri în România. Dacă 50% din români au avut o altă opţiune, eu îi rog să respecte această opţiune. Nu ştiu dacă Victor Ponta a fost un preşedinte care să unească. În momentul de faţă nu sunt cei 70% pe care îi au în Parlament prin furtul unor parlamentari. Nu sunt acele procente de 46-54 cum dădeau sondajele naţionale. Vreau să mulţumesc membrilor ACL din judeţ, pentru că este o zonă mai sărăcă şi este un vot emoţional, se votează de stânga. De dimineaţă noi verificăm listele suplimentare, am avut o echipă specială, pentru a preveni votul multiplu. S-ar părea că la Botoşani turismul nu este la dimensiunile ca în sud, în nişte judeţe de mare interes turistic cum ar fi Ilfov, Giurgiu şi Teleorman. Noi am mai păţit şi în 2009 şi spuneam să aşteptăm numărătoarea finală a voturilor. În jurul orelor 01-02 se cristalizează rezultatele”, a declarat Cătălin Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *