Satisfacţie reţinută la sediul PSD Botoşani. Vezi ce au zis liderii social- democraţi!

reactii lideri PSD Botosani 001Conducerea PSD Botoşani a avut, duminică seară, o satisfacţie reţinută după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor comandate de Antena 3 şi Realitatea TV.

Deşi încrezători în victoria candidatului propriu, Victor Ponta, social- democraţii aşteaptă numărătoarea paralelă şi rezultatele finale ale Biroului Electoral Central.

like facebookIată care au fost declaraţiile principalilor lideri PSD:

reactii lideri PSD Botosani 002– Ovidiu Portariuc, preşedinte executiv: „Vreau să le mulţumesc botoşănenilor că au venit la vot într-un număr mult mai mare decât în turul întâi. Sunt sigur că în Botoşani scorul pentru Victor Ponta este mult mai mare decât cel la nivel naţional. Aşteptăm numărătoarea şi probabil mai târziu vom face şi alte declaraţii. Diferenţa este destul de mare, după cum aţi văzut şi dumneavoastră. Este vorba de doua- trei sute de mii de voturi. Haideţi să vedem dacă numărătoarea confirma aceste exit-poll-uri”.

reactii lideri PSD Botosani 003– senator Doina Federovici: „Categoric că suntem mulţumiţi. Reflectă munca noastră de o lună şi jumătate. Iată că astăzi la Botoşani prezenţa este una de aproximagtiv 58% la ora 20.00 Iată că 210.000 de botoşăneni au înţeles importanţa acestui vot. Aşteptăm să facem numărătoarea paralelă”.

– deputat Tamara Ciofu: „A fost o campanie decentă, o campanie cu dezbateri politice şi nu în ultimu rând cu puncte de vedere exprimate mai vocal de contracandidaţii noştri, dar credem că noi că am reuşit să convingem prin Victor Ponta că e cea mai bună alegere pentru Românie. Sperăm ca în Botoşani scorul să fie mult mai mare decât media pe ţară. Aş vrea să mulţumesc botoşănenilor care au ieşit astăzi la vot”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *