Foto! Cătălin Flutur, la vot cu întreaga familie: Am vrut să dăm un exemplu că toţi trebuie să mergem la vot

catalin flutur si familia sa la votare 001Co-preşedintele ACL Botoşani, Cătălin Flutur, a venit, duminică, la vot cu întreaga familie. El a fost însoţit de soţie, fiul cel mic, dar şi de fiul cel mijlociu, noră şi nepot. Fostul primar a votat la Liceul de Artă „Ştefan Luchian”.

Flutur a spus la ieşirea de la urne că a votat pentru o Românie mai bună.

Am votat pentru o Românie mai prosperă, o Românie în care copiii şi nepoţii noştri să aibă un viitor, o Românie normală şi a lucrului bine făcut„, a spus Flutur.

El a spus că a venit la vot cu întreaga familie pentru a da un exemplu botoşănenilor să iasă din case şi să voteze viitorul preşedinte.

Am vrut să dăm un exemplu că toţi trebuie să mergem la vot. Fac un apel cu această ocazie, ţinând cont de faptul că avem secţii de votare la 200-300 metri, la 500 metri de casă, să facem un efort şi să ieşim la vot, pentru că românii din diaspora vin de la sute de kilometri şi stau o zi întreagă să voteze. Asta vrem să facem şi noi: să dăm un exemplu la toţi şi să-i invităm pe toşi la vot„, a spus Flutur.

Mia Flutur la votare

catalin flutur a votare 010

catalin flutur si familia sa la votare 005

copii lui catalin flutur la votare 003

One thought on “Foto! Cătălin Flutur, la vot cu întreaga familie: Am vrut să dăm un exemplu că toţi trebuie să mergem la vot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *