Urmărire şi blocaje în trafic pentru oprirea unui şofer de 27 de ani

Politia noaptea accidentUn echipaj al Poliţiei Rutiere a fost nevoit să urmărească un tânăr care se afla la volanul unei maşini înmatriculate în Marea Britanie, după ce acesta nu a oprit la semnalul lor. În noaptea de sîmbătă spre duminică, în jurul orei 00.30, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani, tânărul de 27 ani, din municipiu, a ignorat semnalul de oprire efectuat de poliţiştii rutieri, impunându-se urmărirea şi blocarea în trafic a acestuia.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

like facebookŞoferul este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *