Judecat după ce a tras cu arma într-un BMW

Emanuel ZmauUn bărbat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani fiind acuzat de distrugere, după ce a tras cu un pistor într-un BMW seria 5.

Este vorba despre Emanuel Zmău, care a avut un conflict în octombrie 2013 cu Ciprian Aionesei, primul trăgând mai multe focuri de armă înspre un unchi alt acestuia, iar unul a lovit maşina.

like facebookAcuzat de tentativă de omor, Emanuel Zmău a primit o pedeapsă de şapte ani de închisoare, însă acum a fost trimis în judecată pentru distrugerea provocată maşinii. Potrvit anchetatorilor, conflictul dintre cei doi a degenerat în seara zilei de 26 octombrie, când Emanuel Zmău s-a întâlnit, pe strada Petru Rareş, cu Ciprian Aionesei şi unchiul acestuia Dănuţ Fediucel.

Zmău a tras cinci focuri de armă spre Dănuţ Fediucel. Glonţul care a ajuns în maşină nu a putut fi recuperat, însă expertizele făcute la maşină au arătat traseul acestui, partea superioară a capotei, monot, filzru de particule şi bord. Proprietarul autoturismului a menţionat că daunele produse ajung la 5000 de euro. De cealaltă parte, Emanuel Zmău a refuzat să dea declaraţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *