Campanie de strângere de alimente pentru copii săraci

saptamana legumelorInspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani anunţă că, în perioada 17-21 noiembrie 2014, se va organiza campania socială de sprijinire a copiilor aflaţi în dificultate ”Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”. Această campanie se va desfăşura în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC) şi va implica voluntarii şi coordonatorii din fiecare judeţ.

like facebookScopul acestei campanii este acela de a sensibiliza elevii şi profesorii din unităţile de învăţământ cu privire la situaţia dificilă în care se află copiii afectaţi de lipsa de alimente. Prin acest demers se intenţionează consolidarea abilităţilor copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate unită şi solidară, în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul şi responsabilitatea.

Campania ”Săptămâna legumelor şi a fructelor donate” implică strângerea de legume şi fructe de către elevii voluntari implicaţi în programul Strategie Naţională de Acțiune Comunitară (SNAC) şi donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituţii sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *