Portariuc, după ce au apărut critici privind contractul de finanţare la drumul Botoşani-Suceava: Cârcotaşi se vor găsi tot timpul

victor ponta pe E58 Botosani- SuceavaPrimarul Ovidiu Portariuc s-a arătat deranjat de comentariile făcute de unii politicieni cu privire la modernizarea drumului Botoşani-Suceava. El a spus că oameni care ştiu doar să critice se vor găsi tot timpul şi a ţinut să mulţumească încă o dată Guvernului Ponta că a realizat investiţia respectivă după 20 de ani şi că Botoşaniul a fost scos din izolare. Declaraţia vine după ce co-preşedintele ACL Botoşani, Cătălin Flutur, a declarat că modernizarea drumului Botoşani-Suceava ridică unele semne de întrebare, făcând referire la contractul de finanţare care a fost semnat după ce lucrarea era deja finalizată.

Cârcotaşi, oameni care ştiu doar să critice, se vor găsi tot timpul. Mă uimeşte faptul că mulţi sunt botoşăneni, care în loc să se bucure că s-a realizat o investiţie, încearcă să caute şi să pună beţe în roate. Nu ştiu dacă până la urmă e o atitudine de bun botoşănean. Să vedem ce putem face pentru acest oraş, nu să blocăm, să punem beţe în roate celorlalţi„, a spus Portariuc, care a adăugat că ar fi mai bine ca eforturile să se unească şi să se realizeze şi drumul Botoşani- Tg Frumos.

like facebookAnul viitor va începe şi asfaltarea drumului Botoşani-Tg. Frumos. Deja s-a început asfaltarea unor tronsoane. Nu este treaba mea să văd cum s-a făcut. Mă interesează calitatea lucrării şi cred că nu este ceva de reproşat”, a mai spus Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *