Condamnări definitive în cazul tâlhăriei de 37.000 de euro

acuzati de talharie Judecătorii Curţii de Apel Suceava au dat, vineri, sentinţa definitivă în dosarul tâlhăriei de 37.000 de euro început la sfîrşitul anului 2011.

like facebookSingurii care au primit pedepse cu executare sunt Daniel Huţanu, cinci ani,  Constantin Huţanu, patru ani, şi Andreea Mihalache, cinci ani.

Paul Ciubotariu Eduard a primit o pedeapsă de două luni de închisoare cu suspendare, Marius Aroşiţei, doi ani de închisoare cu suspendare, Florin Roman, doi ani şi patru luni cu suspendare, Aurel Fediuc, un an de închisoare cu suspendare.

Inculpaţii au mai fost obligaţi la plata a 35.900 de euro, bani sustraşi şi la 25.000 de lei daune morale către Costel Jitariuc.,

În luna decembrie 2011, valutistul Costel Jitariuc a fost agresat şi tâlhărit de 37.000 de euro. Patru persoane au ajuns, cu două maşini, pe strada Petru Rareş pentru a se întâlni cu victima, pe care Andreea Mihalache a contactat-o telefonic. După ce au lovit-o şi i-au luat banii, tâlharii au dispărut cu una dintre maşini, lăsând la faţa locului un autoturism Opel.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *