VIDEO Claudiu Fedoreanu condus pe ultimul drum de zeci de prieteni şi rude

inmormantare claudiu fedoreanu botosani3Zeci de prieteni şi rude şi-au luat rămas bun de la Claudiu Fedoreanu. tânărul de 22 de ani mort în accidentul rutier din Cluj. Trupul neînsufleţit a fost depus la biserica penticostală Betel, iar cunoscuţii i-au adus un ultim omagiu.

like facebookCortegiul funerar a fost format din zeci de maşini, iar prietenii lui au ţinut să transmită un mesaj şoferilor. ” Stop acccidentelor. Viaţa are prioritate”. Claudiu Fedoreanu a fost înhumat în Cimitirul Pacea.

Cumnata lui a ţinut să transmită un mesaj celor care l-au cunoscut şi i-a îndemnat să posteze pe pagina acestuia amintirile pe care le au cu Claudiu.

„Claudiu a fost cumnatul meu cel micut. Astazi am intrat de cateva zeci de ori pe profilul lui de facebook sa ii vad pozele din nou si din nou, si sa imi repet la nesfarsit cat sunt de mandra de el, pentru OMUL care a fost si care inca este in inima mea. Pagina lui este plina doar de mesaje de condoleante pentru care va multumim, dar Micutu’ nostru ar vrea sa ne vada cu capu’ sus asa cum de multe ori ne-a invatat, culmea el fiind cel care ar fi avut nevoie de sprijin, ramanand orfan de mic si fara suportul parintilor. Asa ca va rog din inima sa postati pe pagina lui momente care le-ati petrecut cu el, sfaturi care le-ati primit de la el, intamplari, orice doriti. Doar asa ne vom ridica unul pe altul si ne vom sterge lacrimile unul celuilalt. Chiar daca fizic nu mai este cu noi, va face mereu parte din viata noastra pentru ca amprenta care si-a pus-o nu poate fi stearsa. Am fost cu totii onorati sa il avem in vietile noastre si doar cei care l-au cunoscut pot intelege pe deplin lucrul asta”, se arată în postare.

Rudele şi prietenii tânărului mort în accidentul de la Cluj, distruşi de durere. Zeci de mesaje postate pe Facebook

inmormantare claudiu fedoreanu botosani4inmormantare claudiu fedoreanu botosani2inmormantare claudiu fedoreanu botosani1inmormantare claudiu fedoreanu botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *