Mihai Răzvan Ungureanu la Botoșani: Vrem să scoatem Moldova de sub zodia păcătoasă, roșie, a PSD-ului.

mihai razvan ungureanu acl 1Prim-vicepreședintele Alianței Creștin Liberale, Răzvan Mihai Ungureanu, a declarat, joi,  că rezultatele obținute la Botoșani în primul tur al alegerilor prezidențiale nu au fost satisfăcătoare, însă vrea ca în turul al doilea organizația din Botoșani să demonstreze că există o șansă de a întoarce lucrurile în bine.

Fostul premier al României a declarat că nimeni nu pornește de la premiza că Moldova este definitiv PSD-istă. El a spus că ACL dorește să scoată Moldova „de sub zodia păcătoasă, roșie, a PSD”.

Sunt județe, cum este Botoșani și Vaslui, care au fost ținute în mod intenționat în periferia României. Cum ne putem altfel exprima durerile pe care le simțiți aici, la Botoșani. Cum e drumul național Botoșani-Tg.Frumos, cum nu există infrastructură la nivelul Botoșaniului, cum s-a ajuns în situația ca în Botoșani din opt cetățeni doar unul are loc de muncă. Cum s-a ajuns în Botoșani în situația în care nu există investiție publică dusă până la capăt?. După ce Victor Ponta va pierde alegerile de duminică, nu va mai exista PSD”, a menționat Ungureanu.

like facebookEl a dat drept exemplu municipiile Suceava și Iași, unde ACL a căștigat în fața PSD.

Mă bucur că se văd progresele. După primul tur de scurtin, la Suceava, pe municipiu, a cîștigat PSD, ceea ce nu era previzibil să căștige la Iași. Și m-am bucurat să-l văd pe primarul PSD-ist al Iașilor, mare vicepreședite la nivel național, cum plânge în pumni”, a adaugat Mihai Razvan Ungureanu.

Majoritatea organizațiilor noastre sunt pregătite pentru bătălia electorală din 14 noiembrie.

 

One thought on “Mihai Răzvan Ungureanu la Botoșani: Vrem să scoatem Moldova de sub zodia păcătoasă, roșie, a PSD-ului.

  1. Tu care de dai cu creme de 100.000 lei in 78 de zile mai taci!!!!
    Si vorbesti si in ungureste!
    N eeste rusine cu un moldoveam ca tine, BASIST!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *