Cătălin Flutur, avertisment către medicii de familie şi preoţi: Vom avea persoane în biserici care vor fi atente la predici

catalin Flutur Florin turcanu aclReprezentanţii Alianţei Creştin Liberale au transmis, joi, un avertisment către social-democraţi, medici şi preoţi din judeţul Botoşani. Co-preşedintele ACl, Cătălin Flutur, a declarat că, duminică, toate secţiile de votare din judeţ vor fi atent monitorizate de observatori ACL. Asta după ce, susţine Flutur, în primul tur al alagerilor prezidenţiale s-au constatat o serie de inadvertenţe în procesul de alegeri şi chiar fapte penale.

Sunt cazuri în judeţul Botoşani care ne face să credem că procesul de votare din 2 noiembrie a fost viciat. Nu ne dorim ca în 16 noiembrie să se mai întâmple acelaşi lucru. Îi rog pe cei de la PSD să fie foarte atenţi cu căratul la vot, cu oamenii care sunt aduşi la vot să voteze pe liste suplimentare. La fiecare secţie de votare din judeţ vom avea observatori în afara secţiei, care vor filma şi vor identifica toate persoanele şi maşinile care se învârt în zonă şi care vin de mai multe ori la vot. Sunt foarte multe secţii de votare în judeţul Botoşani în care s-a votat pe liste suplimentare peste 10%„, a menţionat Flutur.

Co-preşedintele ACL Botoşani a dat drept exemplu comuna Roma, unde, potrivit lui Flutur, oamenii au fost trecuţi pe liste suplimentare şi chiar dacă nu aveau nicio boală şi erau transportabili, ei au cerut urna mobilă acasă.

Sunt comune unde au votat 90 de persoane pe lista normală şi 60 persoane pe lista suplimentară, la Văculeşti.  Fac apel la medicii de familie, că acelaşi lucru se întâmplă la Bucecea, la Tudora. 500 de oameni netransportabili, să le vină urna mobilă acasă„, a mai spus Flutur.

like facebookNici înaltele feţe biserici nu au fost trecute cu vederea de Flutur. Acesta le-a transmis un mesaj  şi spune că în fiecare biserică din judeţ vor fi trimise persoane pentru a vedea ce predică ţin preoţii.

Vreau să atrag atenţia că sunt şi în judeţul Botoşani preacucernici părinţi care îşi permit să spună şi să îndemne lumea la vot pentru Ponta, în condiţiile în care nu au voie să facă politică. Vom avea în ziua de duminică în toate parohiile din judeţ persoane care vor fi foarte atente la predică şi acolo unde se va încălca normalitatea, părinţii vor fi traşi de mânecă„, a mai spus Cătălin Flutur.

3 thoughts on “Cătălin Flutur, avertisment către medicii de familie şi preoţi: Vom avea persoane în biserici care vor fi atente la predici

  1. AM TRAIT S-O VAD SI PE ASTA! AMENINTARI CU SPIONI IN BISERICA SI IN CABINETE MEDICALE! CINE ESTE FLUTUR CA SA FACA ASEMENEA AMENINTARI?CEI CARE NE-AM UITAT LA TV NE-AM SPERIAT CAND AM VAZUT CU CINE DEFILEAZA ACL-UL.ASA O CATASTROFA SA NE REPREZINTE ROMANIA?REGII N-AU FOST NEMTI,SI CE NE-AU LASAT IN REGAT?SARACIE LUCIE, PENTRU CARE MEREU NI SE ATRAGE ATENTIA CA NOI ARDELENII VEDEM CAT DE SARACI SUNT REGATENII SI NEEDUCATI.

  2. Eu zic chiar sa-i impuscati in cap, inainte sa termine de spus „Ponta ” . De fapt, pentru ca exemplul sa fie cat mai bine inteles, as sugera sa folositi o mitraliera . …Nebunilor…Disperatilor…..etc.

  3. La roma s-a ingradit dreptul la vot a cetateanului. 15 persoane nu au votat pentru ca reprezentantul acl in sectie nu a mai vrut sa se deplaseze cu urna mobila.un act medical se poate contesta de persoane calificate. acl prin andrici radu,miron neculai ,floraru mihai au luat de acasa persoane bolnave si le-au dus la sectie de vot,au fost persoane care au refuzat masina ce a mers la ei acasa-asta nu se vede-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *