Ţurcanu îi cere lui Dolineaschi să îşi ceară public scuze pentru o gafă a lui Ponta

florin turcanu si fluturCo-preşedintele Alianţei Creştin Liberale Botoşani, Florin Ţurcanu, îi cere public preşedintelui PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi, să îşi ceară public scuze pentru dezinformarea cetăţenilor din judeţul Botoşani.

Ţurcanu a făcut referire la declaraţia făcută de candidatul PSD la prezidenţiale, Victor Ponta, în cadrul unei confruntări TV cu candidatul ACL, Klaus Iohannis, care i-a spus liderului PNL să rezolve problema cu condamnații penal din partid, dând și exemplul lui Florin Ţurcanu.

Ponta a spus despre Ţurcanu că este condamnat definitiv și irevocabil. Acesta a ieșit, joi, în conferință de presă şi a declarat că Ponta a minţit.

like facebookÎi cer public domnului Dolineaschi ca atunci când îi face biletele lui Victor Ponta să nu dezinformeze cetățenii județului. Sunt la judecată pentru fals, sunt la recurs si va asigur ca voi ieși achitat. Nu am greșit cu nimic. Am condus o ședință de partid. Domnul Dolineaschi  dezinformează, iar minciuna  nu este la loc de cinste„, a spus Turcanu.

El a spus că Klaus Iohannis nu i-a cerut demisia din functia de resedinte PNL.

Demisionezi atunci cand este o hotărâre definitivă doar la persoane acuzate de fapte de coruptie„, a adăugat Țurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *