Un nou scandal între angajaţi şi conducerea Spitalului Judeţean Mavromati. Ziariştii au fost interzişi la dezbateri

corneliu mihai si salariatii de la mavromatiO parte din angajaţii Spitalului Judeţean Mavromati s-au dus, joi la amiază, la conducerea unităţii medicale solicitând drepturile salariale. Negocierile dintre cele două părţi, purtate în holul clădirii administrative, au fost interzise presei la solicitarea managerului Corneliu Mihai.

like facebookSalariaţii au solicitat acordarea tichetelor de masă restante precum şi scutirea de la plată a unor cursuri de perfecţionare. De cealaltă parte, conducerea le-a transmis că nu sunt fonduri şi să se adreseze Consiliului Judeţean.

” Mergem la Consiliul Judeţean pentru că este ordonatorul principal. Am înţeles că cei şapte milioane de lei aprobaţi prin hotărâre Guvern vor ajunge astăzi şi vrem să vedem cum vor fi distribuiţi. Câte puţin, în mod echitabil, zicem noi pentru toate datoriile spitalului, una către furnizori, iar a doua către salariaţi. Puţin câte puţin trebuie să găsim resurse pentru a onora toate datoriile pe care le are spitalul. Promisiuni sunt de la începutul anului şi noi am fost foarte cuminţi şi am crezut în aceste promisiuni”, a declarat Lia Temciuc, lider de sindicat.

 

 

salariati spital protest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *