Vezi unde a fost depus trupul neînsufleţit al tânărului mort în accidentul de la Cluj!

claudiu fedoreanuFamilia tânărului de 23 de ani decedat în tragicul accident de la Cluj a hotărât ca acesta să fie depusă la o biserică neoprotestantă. Astfel, cei doi fraţi ai lui Claudiu Fedoreanu, Petronel şi Cornel, au hotărât ca trupul neînsufleţit să fie depus la Biserica Betel.

like facebookPe de altă parte, o slujbă de pomenire va fi oficiată de un preot creştin ortodox va avea loc la Biserica Antonie cel Mare, joi, de la ora 17.00.

„Trupul dragului nostru Claudiu a fost depus in aceasta seara la Biserica neoprotestanta Betel, de pe strada Victoriei. Aceasta hotarare a fost luata strict de catre Petronel si Cornel, asa ca eventuale comentarii si polemici pe baza ei chiar nu isi au rostul. Nu religia este intre noi si Dumnezeu, ci credinta. Daca a insemnat cu adevarat ceva pentru voi, va asteptam acolo sa va luati ramas bun de la Claudiu, un tanar care ne-a dat la multi dintre noi o lectie de viata si ne-a aratat cum sa stam cu capul sus si sa nu depindem de nimeni”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook.

„Va asteptam astazi , ora 17:00 , la Biserica Antonie cel Mare ( strada Tiberiu Crudu , fosta Rotunda ) , la slujba de pomenire crestin-ortodoxa in memoria dragului nostru prieten Fedoreanu Claudiu . Toti cei care l-ati cunoscut sunteti asteptati la slujba”, se menţionează într-un alt mesaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *