Fostul președinte al UNPR, în a doua zi de grevă a foamei: Noaptea dorm în mașină. Nu mă duc acasă

domonco greva foameiFostul președinte al UNPR Botoșani, Ioan Domonco, s-a aflat, joi, în a doua zi de grevă a foamei. El a declarat că va protesta până când Inspectoratul Școlar Județean îi va oferi un post în învățământ. Domonco este din Dorohoi, iar miercuri seară a dormit în mașină. El spune că nu va pleca acasă și va dormi, în continuare, în mașină.

like facebookDin cauza unei decizii false nu am putut să beneficiez de nota 8 de la titularizare, conform artic.253 din Legea învățământului. Putea să mă angajeze pe perioadă determinata, în cel mai rău caz dacă nu luam definitivatul primeam continuitate în învățământ pentru acest an școlar. Voi sta în greva foamei până la obținerea unui post în învățământ cu normă întreagă de profesor psiho-pedagog „, a menționat Domonco.

Prefectul Costică Macaleți spune că Ioan Domonco a primit o jumătate de normă la Liceul Ion Pillat din Dorohoi, însă acesta refuză să se prezinte la post.

Am cercetat documentele și ceea ce vrea el este ilegal. Am rugat pe cei de la ISJ daca exista vreo soluție, alta decât cea care i s-a oferit, să o facă„, a afirmat Costică Macaleți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *